Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktordan gözlük almak

Rüyada doktordan gözlük almak

Rüyada doktordan gözlük almak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada doktordan gözlük almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara saygısızca davranma eğilimindesiniz.

Rüyada doktordan gözlük almak maddi açıdan ferahlayacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına tabir olunur.

Rüyada gözlük camının kırılması görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlük değiştirmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı güneş gözlüğü takmak sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına yorulur.

Rüyada gözlük almak takmak sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada gözlüklü bebek görmek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, yeni projelere atılacağına delalettir.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük takmak ortalığın sakinleşip, durulacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın gözlük görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, işte de mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments