Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük kılıfı görmek

Rüyada gözlük kılıfı görmek

Rüyada gözlük kılıfı görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, bir işe soyunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözlük kılıfı gördüyseniz:

  • İlerlemenizi sürdürüyorsunuz.

Rüyada gözlük kılıfı görmek kız çocuğunun olacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine yorulur.

Rüyada kuran kılıfı görmek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim kılıfı görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Rüyada yastık kılıfını çıkarmak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, stres ve sinirden uzak durulacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada beyaz yastık kılıfı görmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada kılıfsız yastık görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına işarettir.

Rüyada yastık kılıfı geçirmek Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada yastık kılıfı almak önemli işler yapacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments