Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz güneş gözlüğü görmek

Rüyada beyaz güneş gözlüğü görmek

Rüyada beyaz güneş gözlüğü görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, hayırlı bir eşe, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada beyaz güneş gözlüğü gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı endişeleriniz varsa, daha esnek düşünmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada beyaz güneş gözlüğü görmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, bereketli günler geçirileceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine delalettir.

Rüyada güneş gözlüğü satmak büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalettir.

Rüyada güneş gözlüğü satın almak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına inanılır.

Rüyada birinin güneş gözlüğü taktığını görmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı güneş gözlüğü takmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah güneş gözlüğü takmak sorunların yakında çözüme kavuşacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına işarettir.

Rüyada pembe güneş gözlüğü görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı güneş gözlüğü görmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments