Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük camının kırılması görmek

Rüyada gözlük camının kırılması görmek

Rüyada gözlük camının kırılması görmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gözlük camının kırılması gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın size bir süprizi olabilir.

Rüyada gözlük camı kırılmak kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlük camı kırılması görmek hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük camının kırılması görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına işarettir.

Rüyada kırılan gözlük görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına, ilişkilerin noktalanacağına işaret eder.

Rüyada gözlük kırıldığını görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine inanılır.

Rüyada kendi gözlüğünün kırıldığını görmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğünün kırıldığını görmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek uzak bir yola gidileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments