Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük camı kırılmak

Rüyada gözlük camı kırılmak

Rüyada gözlük camı kırılmak inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlük camı kırılmak gördüyseniz:

  • Neşeniz yerinde görünüyor.

Rüyada gözlük camının kırılması görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada gözlük camı kırılmak heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlük camı kırılması görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırılan gözlük görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine delalet eder.

Rüyada güneş gözlüğünün kırıldığını görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada gözlük kırıldığını görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına tabir olunur.

Rüyada gözlüğünün kırıldığını görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi gözlüğünün kırıldığını görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, şaşkın olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments