Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş gözlüğünün kırıldığını görmek

Rüyada güneş gözlüğünün kırıldığını görmek

Rüyada güneş gözlüğünün kırıldığını görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğünün kırıldığını gördüyseniz:

  • Yapılacak çok sayıda iş olabilir, bir iş planına ihtiyacınız olacak.

Rüyada güneş gözlüğünün kırıldığını görmek daha büyük adımlar atılacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü kırılmak mal ve mülk sahibi olunacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına işaret eder.

Rüyada güneş gözlüğü kırıldığını görmek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına inanılır.

Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü satmak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna alamet eder.

Rüyada başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz güneş gözlüğü görmek rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı güneş gözlüğü görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments