Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın camlı gözlük görmek

Rüyada kalın camlı gözlük görmek

Rüyada kalın camlı gözlük görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalın camlı gözlük gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, kararsızlık, çift yönlü durumlar, halsizlik veya belirsizlik ön plana çıkabilir.

Rüyada kalın camlı gözlük görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, komşular tarafından kötülenileceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalın cam görmek patlama noktasına geleceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada gözlük camı kırılmak sayılacağına ve sevileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada tek camlı gözlük görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına inanılır.

Rüyada gözlük camı yemek çevrenizden takdir görmeye, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına delalettir.

Rüyada camı kırık gözlük görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlük camı silmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlük camı görmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments