Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık gözlük camı görmek

Rüyada kırık gözlük camı görmek

Rüyada kırık gözlük camı görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık gözlük camı gördüyseniz:

  • Bazı iş bağlantılarınızın sonuçları istediğiniz gibi olmayabilir.

Rüyada camı kırık gözlük görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada kırık gözlük camı görmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına işaret eder.

Rüyada sapı kırık gözlük görmek kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlüğü kırık görmek helal ve geniş rızık elde edeceğine, evlerin ayrılacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine inanılır.

Rüyada kırık güneş gözlüğü görmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, şansının geri döneceğine yorulur.

Rüyada kırık gözlük görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kırık gözlük çerçevesi görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada çerçevesi kırık gözlük görmek bir sebeple çok üzüleceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments