Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camı kırık gözlük görmek

Rüyada camı kırık gözlük görmek

Rüyada camı kırık gözlük görmek gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine delalettir.

Rüyada camı kırık gözlük gördüyseniz:

  • Söyleyeceğiniz sözler yanlış anlaşılabilir ya da aslında söylemek istediklerinizi tam olarak ifade edemeyebilirsiniz.

Rüyada camı kırık gözlük görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık gözlük camı görmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada gözlüğü kırık görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kırık gözlük görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine rivayet eder.

Rüyada kırık güneş gözlüğü görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine inanılır.

Rüyada kırık gözlük çerçevesi görmek daha fazla gelir elde edeceğine, insanların hayranlığını kazanacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya işarettir.

Rüyada çerçevesi kırık gözlük görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına yorulur.

Rüyada sapı kırık gözlük görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments