Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek camlı gözlük görmek

Rüyada tek camlı gözlük görmek

Rüyada tek camlı gözlük görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, helal lokma yiyeceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, bilakis malının çoğalacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine inanılır.

Rüyada tek camlı gözlük gördüyseniz:

  • İş ya da eğitimle ilgili önemli birisi ile tanışıp, dostluk kurabilirsiniz.

Rüyada tek camlı gözlük görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada gözlük camı yemek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına yorulur.

Rüyada gözlük camının kırılması görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, önünün açılacağına işarettir.

Rüyada camı kırık gözlük görmek kötü sözler duylacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük camı görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine yorulur.

Rüyada kalın camlı gözlük görmek iş sahibi olacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına, para ve zaman ayıracağına delalet eder.

Rüyada gözlük camı silmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada gözlük camı kırılmak zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments