Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük camı silmek

Rüyada gözlük camı silmek

Rüyada gözlük camı silmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, çaresiz kalacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, kendine çeki düzen vereceğine delalet eder.

Rüyada gözlük camı silmek gördüyseniz:

  • En azından daha uyumlu olmayı denemeniz bile çok pozitif etki yaratabilir.

Rüyada gözlük camı silmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük silmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, kişinin rahat edeceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük camı kırmak hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada gözlük camı kırılmak sorunların çözüme kavuşturulacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine inanılır.

Rüyada camı kırık gözlük görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, yetki ve söz sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlük camı yemek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına işaret eder.

Rüyada kalın camlı gözlük görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına işarettir.

Rüyada gözlük camının kırılması görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, önemli atılımlar yapacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments