Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük silmek

Rüyada gözlük silmek

Rüyada gözlük silmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere işaret eder.

Rüyada gözlük silmek gördüyseniz:

  • Elinizdeki, sizi uğraştıran herşeyi başarıyla tamamlayıp, ileriye yönelik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada gözlük silmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük camı silmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına alamet eder.

Rüyada yeşil gözlük takmak iç dünyasında rahata kavuşacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine inanılır.

Rüyada gözlük almak takmak hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına inanılır.

Rüyada gözlük takmayan birini gözlüklü görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın gözlük görmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı gözlük görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada renkli gözlük görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments