Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük camı görmek

Rüyada gözlük camı görmek

Rüyada gözlük camı görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlük camı gördüyseniz:

  • Sorumluluk yükleme niyetinde olan negatif kişilerden uzak durun.

Rüyada kırık gözlük camı görmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, kızına daima sahip çıkacağına, bahtın açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlük camı yemek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, zor bir dönem geçirileceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine işaret eder.

Rüyada tek camlı gözlük görmek akrabayla araya mesafe konulacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada gözlük camı kırılması görmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük camı kırılmak rüya sahibinin uyarı alabileceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, düşünmeden hareket edeceğine inanılır.

Rüyada camı kırık gözlük görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına yorulur.

Rüyada gözlük camının kırılması görmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına tabir olunur.

Rüyada gözlük camı silmek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments