Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük almak takmak

Rüyada gözlük almak takmak

Rüyada gözlük almak takmak alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, fikirlerinin çatışacağına tabir olunur.

Rüyada gözlük almak takmak gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyin önünüzde durmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada büyük gözlük takmak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada yeni gözlük takmak iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlük alıp takmak hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine yorulur.

Rüyada yeşil gözlük takmak doğru bir karar verileceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki gözlük takmak yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sarı gözlük takmak mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada gözlük almak takmak huzurlu günler geçirileceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments