Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük alıp takmak

Rüyada gözlük alıp takmak

Rüyada gözlük alıp takmak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine delalettir.

Rüyada gözlük alıp takmak gördüyseniz:

  • Fikirleriniz konusunda ısrarcı olmamanızda fayda var.

Rüyada gözlük alıp takmak huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının gözlüğünü takmak kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil gözlük takmak hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına rivayet eder.

Rüyada gözlük almak takmak maddi konuda zayıflayacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, iş öğreneceğine inanılır.

Rüyada yeni gözlük takmak hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gece güneş gözlüğü takmak herkesin karşısında el pençe divan duracağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet eder.

Rüyada güneş gözlüğü takmak yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlüğü takmak hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, kötü gününden de geri duracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments