Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı gözlük takmak

Rüyada sarı gözlük takmak

Rüyada sarı gözlük takmak yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine delalet eder.

Rüyada sarı gözlük takmak gördüyseniz:

  • Rekabet içeren durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada sarı gözlük takmak kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük takmak ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, ismini herkese duyuracağına işarettir.

Rüyada beyaz gözlük takmak hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine inanılır.

Rüyada renkli gözlük takmak yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine işarettir.

Rüyada kırmızı gözlük takmak ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada altın gözlük takmak işlerinde atılıma geçeceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil gözlük takmak hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, üzgün ve karamsar olacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki gözlük takmak kişisel problemlerini çözeceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına, iyi hissedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments