Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak hem de sevdiklerinin olacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak gördüyseniz:

  • Yeni şeylere başlamak, insanlardan bazı şeyler istemek veya yeni projeleri yürürlüğe koymak gibi şeylerden kaçınmalı, bunun yerine elinizde olanları düzeltmeye, tamamlamaya gayret etmelisiniz.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, karlı çıkacağına işarettir.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük takmak girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine işaret eder.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine yorulur.

Rüyada kırmızı çerçeveli gözlük görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine işarettir.

Rüyada çerçevesi kırık gözlük görmek çok yükseleceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine inanılır.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük görmek ekmeğinin bereketleneceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada gözlük çerçevesi görmek başarıya ve zafere doymayacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık gözlük çerçevesi görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayallere kavuşulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments