Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki gözlük takmak

Rüyada iki gözlük takmak

Rüyada iki gözlük takmak işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, huzursuz olacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada iki gözlük takmak gördüyseniz:

  • En iyi bildiğiniz veya en iyi yaptığınız şeyleri üstlenmelisiniz.

Rüyada yeşil gözlük takmak başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, neşesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni gözlük takmak sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kişinin kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı güneş gözlüğü takmak borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlük almak takmak kurulu düzenin bozulacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada gece güneş gözlüğü takmak iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı gözlük takmak iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi gözlük takmak iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada günes gözlük takmak hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments