Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni gözlük takmak

Rüyada yeni gözlük takmak

Rüyada yeni gözlük takmak kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, başarılı ve kazançlı olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine işarettir.

Rüyada yeni gözlük takmak gördüyseniz:

  • Münakaşalarınızın başlıca sebebi, yakın akrabalarınızla ilgili bazı olumsuz gelişmelerin getirdiği can sıkıntıları olabilir.

Rüyada yeni gözlük takmak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, moralinin düzeleceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük takmak sorunları başarıyla çözmeye, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlüğü takmak hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine delalet eder.

Rüyada güneş gözlüğü takmak hayatın pahalılaşmasına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı güneş gözlüğü takmak arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının gözlüğünü takmak maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına alamet eder.

Rüyada gözlük alıp takmak hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına alamet eder.

Rüyada iki gözlük takmak eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments