Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük gözlük takmak

Rüyada büyük gözlük takmak

Rüyada büyük gözlük takmak haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine rivayet eder.

Rüyada büyük gözlük takmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yardım talebinde bulunmanız ekip çalışmaları yoluyla ya da ihtiyaçlarınızı anlayışla karşılayan kişilerce isteklerinizin çözümlenmesi anlamına gelebilir.

Rüyada büyük gözlük takmak kendine olan özgüvenine kavuşacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine işarettir.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük takmak hatalı yollara sapılacağına, kulluk derecesinin artmasına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine alamet eder.

Rüyada siyah gözlük takmak kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz gözlük takmak sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, ferahlayacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı gözlük takmak günaha gireceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, vefalı bir insan olacağına işarettir.

Rüyada yeni gözlük takmak azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada iki gözlük takmak maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına delalet eder.

Rüyada başkasının gözlüğünü takmak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments