Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlüğün parçalandığını görmek

Rüyada gözlüğün parçalandığını görmek

Rüyada gözlüğün parçalandığını görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, moralin bozulacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, sorunların tamamen biteceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada gözlüğün parçalandığını gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran veya merakınızı uyandıran şeylere kanalize olmalısınız.

Rüyada gözlüğün parçalandığını görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yüzücü gözlüğü görmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlük yıkamak büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada başkasının gözlüğünü takmak onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına işarettir.

Rüyada gözlük hediye etmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine yorulur.

Rüyada gözlük kabı görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine delalettir.

Rüyada gözlüklü kedi görmek küslerin ve kırgınların barışacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada kırık gözlük görmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, malında azalmaya, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments