Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük hediye etmek

Rüyada gözlük hediye etmek

Rüyada gözlük hediye etmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük hediye etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi baskı kurmaya çalışabilir veya fikirlerinde ısrarcı olabilirler.

Rüyada gözlük hediye etmek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, gönlünce bir hayat süreceğine, dualarının gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada hediye gözlük almak kendisine şifa olacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada güneş gözlüğü hediye almak çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, hatalarını fark edeceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine inanılır.

Rüyada gözlük hediye almak rakibine karşı galibiyet kazanacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada gözlüklü bebek görmek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada gözlük takan biri görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, istediği herşeye kavuşacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada gözlük yemek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gece güneş gözlüğü takmak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, rızık eksikliği yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments