Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük yıkamak

Rüyada gözlük yıkamak

Rüyada gözlük yıkamak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, yalnız kalmak isteyeceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yeni işlere atılacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine delalet eder.

Rüyada gözlük yıkamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz size keyif verebilir.

Rüyada gözlük yıkamak sevinçli haberlere, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına işarettir.

Rüyada gözlüklü görmek uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü tamir ettirmek rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına inanılır.

Rüyada kırmızı çerçeveli gözlük görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada siyah güneş gözlüğü görmek kazancını bu kişiden elde edeceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine işaret eder.

Rüyada gözlük camı görmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine yorulur.

Rüyada yeni gözlük almak kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine delalettir.

Rüyada gözlüklü adam görmek kişinin başarıdan başarıya koşacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments