Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlüklü kedi görmek

Rüyada gözlüklü kedi görmek

Rüyada gözlüklü kedi görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlüklü kedi gördüyseniz:

  • Olan biten şeyler kafanızı karıştırabilir veya karışık olayların içne girebilirsiniz.

Rüyada gözlüklü kedi görmek büyük aksilikler yaşayacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük camı kırılmak yaşamının daha güzel hale geleceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalettir.

Rüyada gözlük satın almak beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının gözlük taktığını görmek adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneş gözlük almak çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, çok mutlu edeceğine, sıkıntılardan kurtulmaya işaret eder.

Rüyada güneş gözlüğünün kırıldığını görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına yorulur.

Rüyada gözlük bulmak moralinin yerine geleceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada gözlüğü kırık görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments