Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık gözlük görmek

Rüyada kırık gözlük görmek

Rüyada kırık gözlük görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  delalet etmektedir.

Rüyada kırık gözlük gördüyseniz:

  • Bazı konulara başlamadan önce yapmanız gereken araştırmalar, sormanız gereken sorular var.

Rüyada kırık güneş gözlüğü görmek ailesini de mutlu edeceğine, gelirinin de garanti altında olacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık gözlük çerçevesi görmek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, bilgi ile donanacağına delalettir.

Rüyada gözlüğü kırık görmek iyi huylar edineceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada sapı kırık gözlük görmek ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada camı kırık gözlük görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık gözlük görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çerçevesi kırık gözlük görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına inanılır.

Rüyada kırık gözlük camı görmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, huzurunun yerinde olacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments