Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının gözlüğünü takmak

Rüyada başkasının gözlüğünü takmak

Rüyada başkasının gözlüğünü takmak hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının gözlüğünü takmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenirseniz, sevdiğiniz bir kişiyi mutlu etmenin yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada büyük gözlük takmak başarılarının eksilmeyeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki gözlük takmak size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı güneş gözlüğü takmak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına delalettir.

Rüyada gözlük almak takmak işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, işini büyüteceğine delalet eder.

Rüyada günes gözlük takmak maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı gözlük takmak özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil gözlük takmak aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada sarı gözlük takmak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments