Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük kabı görmek

Rüyada gözlük kabı görmek

Rüyada gözlük kabı görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına delalettir.

Rüyada gözlük kabı gördüyseniz:

  • Kendinize düşünmek için zaman ayırın.

Rüyada gözlük kabı görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, istediklerini elde edeceğine yorulur.

Rüyada dereceli gözlük görmek tüm beklentilerini yerine getireceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine işaret eder.

Rüyada kırılan gözlük görmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, bol rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının gözlüğünü takmak sorunlarının tamamen biteceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına işarettir.

Rüyada birinin gözlük taktığını görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, rahatlığa erileceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada birinin gözlüğünü kırmak işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kucaklaşacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına alamet eder.

Rüyada birinin güneş gözlüğü taktığını görmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, çalışmaların beğeni almayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments