Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzücü gözlüğü görmek

Rüyada yüzücü gözlüğü görmek

Rüyada yüzücü gözlüğü görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, hak yolundan ayrılacağına, parasını ve malını kaybedeceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzücü gözlüğü gördüyseniz:

  • Sorun yaratmaya çalışan veya yanıltıcı bilgi taşıyan kişilerle uğraşmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada yüzücü gözlüğü görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada kendi gözlüğünü kırmak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada gözlüklü birini gözlüksüz görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada gözlüklü insan görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük gözlük takmak yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada gözlük istemek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlüğü görmek malını ve parasını sağlama alacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada doktordan gözlük almak duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments