Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlüğü ters takmak

Rüyada gözlüğü ters takmak

Rüyada gözlüğü ters takmak zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlüğü ters takmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda dengeler sizden yana olmayabilir.

Rüyada gözlüğü ters takmak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, yeniden can bulacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada numaralı gözlük takmak bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalettir.

Rüyada günes gözlük takmak olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah gözlük takmak ün yapmayı başaracağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözlük alıp takmak kötü günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı gözlük takmak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gece güneş gözlüğü takmak sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntıların biteceğine işarettir.

Rüyada altın gözlük takmak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments