Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı gözlük takmak

Rüyada kırmızı gözlük takmak

Rüyada kırmızı gözlük takmak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, itibarını geri kazanacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı gözlük takmak gördüyseniz:

  • Karışık düşünceler işlerinizi engelleyebilir.

Rüyada kırmızı gözlük takmak üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, çok büyük yenilikler yapacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı güneş gözlüğü takmak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına yorulur.

Rüyada beyaz gözlük takmak yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına inanılır.

Rüyada gözlük alıp takmak başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, elindekileri kaybedeceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalettir.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gece güneş gözlüğü takmak karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada gözlüğü takmak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada numaralı gözlük takmak her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, hastalıklarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments