Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada numaralı gözlük takmak

Rüyada numaralı gözlük takmak

Rüyada numaralı gözlük takmak akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada numaralı gözlük takmak gördüyseniz:

  • Sorumluluğu tek başınıza üstlenmek isteyebilirsiniz.

Rüyada numaralı gözlük takmak bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada gözlük almak takmak kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü takmak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı gözlük takmak kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah güneş gözlüğü takmak renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, anne babanın birbirine düşeceğine işarettir.

Rüyada gözlüğü ters takmak ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada yeni gözlük takmak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments