Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah gözlük takmak

Rüyada siyah gözlük takmak

Rüyada siyah gözlük takmak borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına delalet eder.

Rüyada siyah gözlük takmak gördüyseniz:

  • Birtakım olumsuz etkiler altındasınız.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine delalet eder.

Rüyada siyah gözlük takmak inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine alamet eder.

Rüyada siyah güneş gözlüğü takmak işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, mutluluğunun daim olacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı gözlük takmak bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, belli bir kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada numaralı gözlük takmak bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni gözlük takmak sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz gözlük takmak hem de yeni mülkler satın alacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, elinin sıkışacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük takmak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments