Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın gözlük takmak

Rüyada altın gözlük takmak

Rüyada altın gözlük takmak gireceği işlerde başarı elde edeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine alamet eder.

Rüyada altın gözlük takmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi üzerine düşeni kendisi yapsın.

Rüyada altın gözlük takmak kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük gözlük takmak iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına inanılır.

Rüyada sarı gözlük takmak çok zor bir duruma düşeceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına delalettir.

Rüyada güneş gözlüğü takmak sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada günes gözlük takmak ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, üzüntülerini bölüşeceğine inanılır.

Rüyada gece güneş gözlüğü takmak yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına işaret eder.

Rüyada gözlüğü ters takmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, çok doğru bir yol tutulacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada beyaz gözlük takmak yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments