Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece güneş gözlüğü takmak

Rüyada gece güneş gözlüğü takmak

Rüyada gece güneş gözlüğü takmak elinin darlık görmeyeceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, zor durumlara düşeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine yorulur.

Rüyada gece güneş gözlüğü takmak gördüyseniz:

  • Bazı problemler yaşanma ihtimali olsa da, türlü karışıklık sona eriyor.

Rüyada gece güneş gözlüğü takmak çok zor bir yoldan geçeceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada kırmızı güneş gözlüğü takmak sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah güneş gözlüğü takmak karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada güneş gözlüğü takmak omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada birinin güneş gözlüğü taktığını görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada güneş gözlüğünün kırıldığını görmek hastalıklarının iyileşeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine alamet eder.

Rüyada güneş gözlüğü kullanmak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada siyah güneş gözlüğü görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments