Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek

Rüyada gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek

Rüyada gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, işlerinin çok iyi gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlük çerçevesinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Uzun bir yolculuk planlamanız mümkündür.

Rüyada gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, çok büyük bir rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada kırık gözlük çerçevesi görmek anne baba duası alınacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlük çerçevesi görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına delalettir.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, uzun yıllar yaşayacağına yorulur.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük takmak hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına yorulur.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük görmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı çerçeveli gözlük görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments