Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük kırılması görmek

Rüyada gözlük kırılması görmek

Rüyada gözlük kırılması görmek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, borçlarının kapacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlük kırılması gördüyseniz:

  • Bir fırsat kendini gösterirse veya bazı olumlu olanaklara kavuşursanız anında değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada gözlüğünün kırılmasını görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi gözlüğünün kırıldığını görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğünün kırıldığını görmek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına delalettir.

Rüyada gözlüğünün kırıldığını görmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada gözlük camı kırılması görmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına yorulur.

Rüyada kırılan gözlük görmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına tabir olunur.

Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük camı kırılmak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments