Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş gözlüğü kırıldığını görmek

Rüyada güneş gözlüğü kırıldığını görmek

Rüyada güneş gözlüğü kırıldığını görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneş gözlüğü kırıldığını gördüyseniz:

  • Süreci doğru yönetmek için, muhasebeci, avukat, bankacı v.b uzman kişilerden fikir almanız gerekebilir.

Rüyada güneş gözlüğü kırıldığını görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına alamet eder.

Rüyada güneş gözlüğü kırılmak kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğünün kırıldığını görmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada pembe güneş gözlüğü görmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada güneş gözlüğünü kaybetmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah güneş gözlüğü takmak ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine işaret eder.

Rüyada güneş gözlüğü tamir ettirmek ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments