Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerinin parladığını görmek

Rüyada gözlerinin parladığını görmek

Rüyada gözlerinin parladığını görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, dertlerin başlayacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada gözlerinin parladığını gördüyseniz:

  • Hoşa gitmeyecek özel durumlar ilerin karışmasına neden olabilir.

Rüyada gözlerinin parladığını görmek hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözlerinin içi parlamak aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözleri parlamak ticaretin açılacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına alamet eder.

Rüyada yüzüğün parladığını görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına delalet eder.

Rüyada saçın parladığını görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına delalettir.

Rüyada ay gibi parlamak iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına işarettir.

Rüyada yüzün parladığını görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına delalet eder.

Rüyada yüzünün parladığını görmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments