Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzün parladığını görmek

Rüyada yüzün parladığını görmek

Rüyada yüzün parladığını görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına, yeni bir işe girileceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine delalet eder.

Rüyada yüzün parladığını gördüyseniz:

  • Ani veya sert kararla alma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada yüzün parladığını görmek etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına alamet eder.

Rüyada yüzünün parladığını görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, sevindirici haberler alınacağına yorulur.

Rüyada yüzü parlamak tüm sorunlarının biteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözlerinin parladığını görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, ticarette başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada ay gibi parlamak yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına inanılır.

Rüyada saçların parladığını görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha fazla gelire kavuşacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarının parladığını görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçın parladığını görmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, yeni siparişler alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments