Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün parladığını görmek

Rüyada yüzünün parladığını görmek

Rüyada yüzünün parladığını görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, işlerin sarpa saracağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına yorulur.

Rüyada yüzünün parladığını gördüyseniz:

  • Her alanda kullanabilirsiniz.

Rüyada yüzün parladığını görmek eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün parladığını görmek çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzü parlamak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişlerin parladığını görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine delalet eder.

Rüyada ellerinin parladığını görmek galibiyetlerinin artacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına yorulur.

Rüyada gözlerinin içi parlamak çok büyük miktarda paralar kazanacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına delalettir.

Rüyada saçın parladığını görmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuranın parladığını görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments