Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay gibi parlamak

Rüyada ay gibi parlamak

Rüyada ay gibi parlamak iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, aileden ayrı kalınacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ay gibi parlamak gördüyseniz:

  • İletişiminiz bütünüyle bozulabilir.

Rüyada ay gibi parlamak kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünün parladığını görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine rivayet eder.

Rüyada saçların parladığını görmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, sorunların çabucak atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarının parladığını görmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçın parladığını görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzü parlamak çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına delalettir.

Rüyada yıldız parladığını görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada gözleri parlamak yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, düzeninin sarsılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments