Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerinin içi parlamak

Rüyada gözlerinin içi parlamak

Rüyada gözlerinin içi parlamak işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, makama ve rızka sahip olacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada gözlerinin içi parlamak gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu bir haber alacaksınız.

Rüyada gözlerinin içi parlamak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözleri parlamak çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, şansının her zaman yaver gideceğine delalettir.

Rüyada gözlerinin parladığını görmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzün parladığını görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayın parladığını görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada saçın parladığını görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıldız parladığını görmek kendini çok iyi hissedeceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına delalet eder.

Rüyada saçların parladığını görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, özlemlerini bitireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments