Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın parladığını görmek

Rüyada saçın parladığını görmek

Rüyada saçın parladığını görmek alim ve bilge insan olacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine alamet eder.

Rüyada saçın parladığını gördüyseniz:

  • İşinize gelmeyen şeyleri kırıcı olmamaya gayret ederek reddetmelisiniz.

Rüyada saçın parladığını görmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına alamet eder.

Rüyada saçlarının parladığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına delalet eder.

Rüyada saçların parladığını görmek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına inanılır.

Rüyada yüzüğün parladığını görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına işaret eder.

Rüyada yüzünün parladığını görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada gözlerinin içi parlamak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, maddi kayba uğrayacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına işaret eder.

Rüyada dişlerin parladığını görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada ayın parladığını görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, maddi zararın büyük olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments