Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri parlamak

Rüyada gözleri parlamak

Rüyada gözleri parlamak malını ve canını riske edeceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözleri parlamak gördüyseniz:

  • Bazı konular içinden çıkılmaz hal almadan önce sorunları arkadaş, akraba veya meslektaşlarınızla tartışmalısınız.

Rüyada gözleri parlamak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, düşmanlarını alt edeceğine delalettir.

Rüyada gözlerinin içi parlamak gözyaşına boğulacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, heveslerinin biteceğine yorulur.

Rüyada gözlerinin parladığını görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına delalet eder.

Rüyada ellerinin parladığını görmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, kişinin afiyette olacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada dişlerin parladığını görmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, yanlış yatırımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kuranın parladığını görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarının parladığını görmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dişinin parladığını görmek yeni bir haneye sahip olunacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments