Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüğün parladığını görmek

Rüyada yüzüğün parladığını görmek

Rüyada yüzüğün parladığını görmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, bekarlar için evlenmeye, rahatının her zaman yerinde olacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzüğün parladığını gördüyseniz:

  • Belli belirsiz misilleme tavrı gibi anlaşılabilecek davranışlardan uzak durun.

Rüyada yüzüğün parladığını görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine işarettir.

Rüyada ay gibi parlamak sevgi göreceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada dişin parladığını görmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada gözlerinin içi parlamak insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada ellerinin parladığını görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuranın parladığını görmek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişinin parladığını görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişlerinin parladığını görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, geleceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments