Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerinin küçüldüğünü görmek

Rüyada gözlerinin küçüldüğünü görmek

Rüyada gözlerinin küçüldüğünü görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada gözlerinin küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Net olmayan durumları aydınlatıcı sorular sorulması gerekiyor.

Rüyada gözlerin küçüldüğünü görmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözünün küçüldüğünü görmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerinin küçüldüğünü görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının küçüldüğünü görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin küçüldüğünü görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklarının küçüldüğünü görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişlerinin küçüldüğünü görmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada kızının küçüldüğünü görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments