Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının küçüldüğünü görmek

Rüyada arkadaşının küçüldüğünü görmek

Rüyada arkadaşının küçüldüğünü görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, mesleğine dört elle sarılacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, küslükleri bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Hoşunuza gitmeyen detayları veya bilgileri görmezden gelebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının küçüldüğünü görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnun küçüldüğünü görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişin küçüldüğünü görmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ellerinin küçüldüğünü görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada boyunun küçüldüğünü görmek endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına yorulur.

Rüyada diş küçüldüğünü görmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine alamet eder.

Rüyada gözlerin küçüldüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, makamının ve ününün artacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarının küçüldüğünü görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments