Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerinin küçüldüğünü görmek

Rüyada dişlerinin küçüldüğünü görmek

Rüyada dişlerinin küçüldüğünü görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişlerinin küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Uzun süredir rahatsız edici olan bir durumu yönetme biçiminiz eleştirilere maruz kalabilir.

Rüyada diş küçüldüğünü görmek ekonomik olarak kalkınacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerinin küçüldüğünü görmek çok hayırlı işlere atılacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada dişin küçüldüğünü görmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, büyük zorluklar geçireceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına inanılır.

Rüyada kafanın küçüldüğünü görmek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına rivayet eder.

Rüyada burnunun küçüldüğünü görmek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarının küçüldüğünü görmek kazancın gittikçe artacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşının küçüldüğünü görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına yorulur.

Rüyada birinin vücudunun küçüldüğünü görmek hanesinin bollukla dolacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments