Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerin küçüldüğünü görmek

Rüyada gözlerin küçüldüğünü görmek

Rüyada gözlerin küçüldüğünü görmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada gözlerin küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Belki onların da kendilerine göre haklı olduğu yerler olabilir ya da en azından ne yapmaya çalıştıklarını anlamaya çalışabilirsiniz.

Rüyada gözlerin küçüldüğünü görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada gözünün küçüldüğünü görmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada gözlerinin küçüldüğünü görmek pek çok kişiyi idare edeceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine yorulur.

Rüyada dişin küçüldüğünü görmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Rüyada kişinin küçüldüğünü görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada boyunun küçüldüğünü görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, çevreye karşı itibarın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin küçüldüğünü görmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşça küçüldüğünü görmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments