Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarının küçüldüğünü görmek

Rüyada ayaklarının küçüldüğünü görmek

Rüyada ayaklarının küçüldüğünü görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarının küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Planlarda bazı düzenlemeler yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada ayaklarının küçüldüğünü görmek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine alamet eder.

Rüyada ayağının küçüldüğünü görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada küçüldüğünü görmek zor günler geçirileceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, İslami olarak günahlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada bir insanın küçüldüğünü görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada birinin vücudunun küçüldüğünü görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada bir kişinin küçüldüğünü görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada memelerin küçüldüğünü görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin küçüldüğünü görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments